Dla mistrzów smaku
- kategoria:
- Aktualności
Marszałek Województwa Opolskiego oraz Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego wraz z Opolskim Ośrodkiem Doradztwa Rolniczego w Łosiowie zapraszają mieszkańców województwa opolskiego do udziału w XVIII EDYCJI KONKURSU NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO - SMAKI REGIONÓW.
CELEM Konkursu jest identyfikacja i promocja tradycyjnej, regionalnej żywności oraz upowszechnianie wiedzy o niej.
Tegoroczna edycja konkursu zostanie przeprowadzona w dwóch kategoriach: na najlepszy regionalny produkt żywnościowy oraz najlepszą potrawę regionalną.
Regionalny finał Konkursu odbędzie się w dniu 2 września 2018 r. podczas obchodów DOŻYNEK WOJEWÓDZKICH w Paczkowie.
Dokumentację należy przesłać lub dostarczyć do Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Łosiowie do dnia 27 lipca 2018 r. z dopiskiem „Dział ROW" na adres:
Opolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Łosiowie:
ul. Główna 1
49-330 Łosiów
Osoby do kontaktu:
Pani Renata Wojas oraz Jadwiga Sadlej
+48 600 403 526, 77 44 37 159
format | Nazwa pliku | Data publikacji | Rozmiar | Pobierz |
---|---|---|---|---|
REGULAMIN OGÓLNY | 18-07-16 11:00 | 692.45KB | pobierz plik: REGULAMIN OGÓLNY | |
REGULAMIN NA NAJLEPSZY REGIONALNY PRODUKT | 18-07-16 11:12 | 743.24KB | pobierz plik: REGULAMIN NA NAJLEPSZY REGIONALNY PRODUKT | |
doc | KARTA ZGŁOSZENIA - produkt | 18-07-16 11:13 | 94.5KB | pobierz plik: KARTA ZGŁOSZENIA - produkt |
REGULAMIN_NA NAJLEPSZĄ POTRWĘ REGIONALNĄ | 18-07-16 11:13 | 732.18KB | pobierz plik: REGULAMIN_NA NAJLEPSZĄ POTRWĘ REGIONALNĄ | |
doc | KARTA ZGŁOSZENIA-potrawa | 18-07-16 11:13 | 75KB | pobierz plik: KARTA ZGŁOSZENIA-potrawa |
Klawisze Dostępności
- Przejdź do menu głównego:
- Alt i 0
- Przejdź do treści strony:
- Alt i 1
- Mapa Witryny:
- Alt i 2
- Wersja kontrastowa:
- Alt i 4
- Wyszukiwarka:
- prawy Alt i W
Zamiast klawisza Alt możesz użyć H